couponvilli.com

Natúr Szappan - Emanufaktúra

Media Markt Ügyvezető Igazgató

Ez a 100% természetes, antiszeptikus, nyugtató és relaxáló hatású szappan nemcsak levendulaolajat, de a szirmokat is tartalmazza, így egy stresszel teli, rohanós nap után nincs is nagyobb megnyugvás, mint levendulaillatba b.. Trópusi élményoázis Ez a egzotikus natúrszappan a nagybetűs NYÁR és az érett trópusi gyümölcsök illatával kényeztet, miközben bársonyos érintést kölcsönöz a bőrnek. Legjobb Natúr Szappanok. A benne található mangóvaj a Föld egyik legmagasabb olajtartalmú gyümölcséből származik, melynek bőrápoló tulajdonságai a shea vajhoz és kakaóvaj.. 1, 090 Ft 870 Ft Szappanba zárt egészség A mediterrán népek régóta őrzött kincse az alapja ennek a gyengéd ápolást nyújtó, 100% természetes bőrtápláló szappannak. Webshopban, Márkaboltban kapható 950 Ft arcbőrtípus Zsíros arcbőrre 850 Ft Illat jellege Gyümölcsös Átlagos értékelés: (1) (3) Normál arcbőrre (34) Bármely arcbőrtípusra Natúr illat (19) Száraz arcbőrre sajátosság E-vitaminos Hollywood tükör ikea Audi a4 1. 9 tdi eladó 5

  1. 8 kényeztető natúr szappan a természetes összetevők kedvelőinek | Startlap Vásárlás
  2. Legjobb Natúr Szappanok

8 Kényeztető Natúr Szappan A Természetes Összetevők Kedvelőinek | Startlap Vásárlás

Színezőként agyagokat, iszapot, növényi részeket, fűszereket használunk. Fontos számunkra a környezettudatosság ezért nem használunk pálmaolajat, ezzel is védjük az esőerdőket. Termékeink nem tartalmaznak semmilyen káros kemikáliát, sem olcsó, de jól habzó tisztítószert, sem mesterséges illatanyagot, sem színezéket, sem pedig tartósítószert. Nem használunk készen vásárolt és más által előre összeállított félkész termék-alapokat, hanem gondosan és tudatosan kikísérletezett, saját receptúrák alapján készítjük a szappanokat. Termékeink fejlesztésekor nem történnek állatkísérletek. Hatóságilag nyilvántartott műhelyben dolgozunk, regisztrált termékeket állítunk elő és megfelelünk a jogszabályi előírásoknak. 8 kényeztető natúr szappan a természetes összetevők kedvelőinek | Startlap Vásárlás. Magyarországon gyártjuk a termékeinket, törekszünk arra, hogy a külföldről beszerzett alapanyagok fair trade kereskedelemből származzanak. A COLO natúr szappan nem a Te szappanod, ha: az élénk színes szappanokat szereted. A természetes színezőkkel készült natúr szappanoknak nincs harsány, erős színük.

Legjobb Natúr Szappanok

A natúr megoldás egészségesebb és kellemesebb bőrápolási élménnyel kecsegtet: használd a ZELKA shea vajat és növényi olajakat testápolásra! Az egyik legsokoldalalúbb gyógynövényolajból készült szappan anélkül nyugtatja és kezeli a problémás bőrt, hogy kiszárítaná azt. A teafa olaj ugyanis rendkívül hatásos és sokoldalú emiatt igazi kincsként tartják számon a természetes házi patika kellékei.. Kiegyensúlyozó és zamatosan frissítő szappan érzékeny bőrre Vitalizálás, nyugtatás és harmonizálás egy elbűvölően aromás szappanban! A friss, zamatos verbéna vagy másnéven vasfű a tökéletes nyugalom olaja. A nyugtató levendula legendás gyógyhatásaival együtt erős irritáció és gyulladás-csökkentő hatású, így az érzékeny, kipirosodásra hajlamos.. Milyen időintervallumban várhatom a csomagot? A GLS futárszolgálat 8 - 17 óráig szállítja a csomagokat, pontos időpontot nem tudunk meghatározni. A küldeményazonosító szám alapján Ön érdeklődhet a GLS Ügyfélszolgálatánál, hogy mikorra várható a kiszállítás.

Tehát a citrom felhasználásának se szeri se száma, egyes kutatások szerint a citrom még az ízületi gyulladás gyógyításában is segíthet. Méregteleníti a szervezetet, ezáltal enyhíti a bőrproblémákat Fogyasztása segíti az ideális testsúly elérését és megtartását Csökkenti a magas vérnyomást Tisztítja a gyomrot és erősíti az immunrendszert. >>Zsíros a bőröd? Indiai varázsszappan citromolaja újra problémamentessé varázsolja bőrödet! Klikk ide << 05 TOP5: FOKHAGYMA Nagyanyáink népi gyógyszere. Rendszeres fogyasztásával elkerülhető a szívbetegség, csökken a szervezeten belüli gyulladás. Akinek bírja a gyomra, fogyassza nyersen, mert így fejti ki leginkább egészségtámogató hatását. Óvatosan bánjunk vele, mert olaja annyira intenzív, hogy komolyan irritálhatja a bőrt. Joghurtba keverve és úgy elfogyasztva kiküszöbölhető ez a kellemetlenség is és csak a pozitív hatás marad. Főzéskor jelentősen veszít gyógyító hatóanyagaiból, ezen úgy segíthetünk, ha az utolsó pillanatokban tesszük az ételhez. Méregtelenítő nagyágyú Immunrendszererősítésben verhetetlen Csökkenti a koleszterinszintet és az érelmeszesedés kockázatát Csökkenti a szervezetet romboló szabadgyökök károsító hatását, ezért öregedésgátló, "anti aging" bomba.